Maszkokat adományozott a Honsa Pécsnek


Notice: Undefined variable: post in /home/keresi/dkpecs.hu/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Notice: Trying to get property of non-object in /home/keresi/dkpecs.hu/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882A Pécsi Önkormányzattal együttműködve a Honsa Kft. mintegy 500 maszkot adományozott a PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények számára. 

A Honsa Kft. több, mint 20 éve van jelen Pécsett. Az elmúlt két évtized alatt a várossal szoros együttműködést alakított ki. Támogatja – többek között – a pécsi Gyermekotthon lakóit, valamint a városi és környékbeli sportéletet is. Társadalmilag felelős vállalatként a Honsa ebben a rendkívüli helyzetben is segítséget kívánt nyújtani Pécsnek. Andreas Koller, a Honsa Kft. ügyvezető igazgatója a napokban megkereste Auth István Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának Nemzetiségi Tanácsnokát és maszkokat ajánlott fel a városnak. Az önkormányzati képviselő felvette a kapcsolatot a város által fenntartott Egyesített Egészségügyi Intézmények képviselőjével. A mintegy 500 (Kn95) maszkot az intézmény nevében Dr. Kovács Ágnes gyermekorvos vette át szerdán. 

-Ez a típusú maszk 95%-ban szűri meg a vírusokat. A védőeszközök a városi gyermek- és felnőtt ügyeletre kerülnek. Itt van rá a legnagyobb szükség. A gyermekügyeleten ugyanis heti 30 darab maszk fogy el – hangsúlyozta a doktornő. 

Szólj hozzá!


Notice: Undefined offset: 0 in /home/keresi/dkpecs.hu/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924